Kik vagyunk?

Nagyon egyszerűen meg lehet fogalmazni. Precíz, munkájára igényes szakemberek vagyunk, akik a szakmájukat hivatásnak tekintik.

Mottónk: „Aminek működnie kell, az működni fog!”

Vállalkozásunk regisztrált villanyszerelő, kisfeszültségű mérőhelyi FAM szerelő, plombabontásra jogosult és egyéb tűzvédelmi szakképesítésekkel rendelkezik.

Munkaterületünk kiterjed a lakossági és az ipari területekre egyaránt. Mindkét szegmensben a tervezéstől, az alapoktól történő hálózat kiépítésen át egészen a javításokig vállalunk feladatokat.

Mit vállalunk az egyes szegmensekben pontosan?

Lakossági piacon

 • Családi házak, lakások villamos hálózatának megtervezése
  Érdemes a tervezéssel indulni, hiszen egy jól működő hálózat a tervezésen múlik!
 • Villanyszerelési munkák
  Alapoktól, vagyis a szükséges anyagszükséglet felmérésétől a vezetékelés kiépítését, a kapcsolók, konnektorok behelyezésén keresztül egészen a beüzemelésig. Amennyiben szükséges, úgy vállaljuk az elektromos háztartási gépek bekötését, üzembe helyezését.
 • Amperbővítési, fogyasztómérő hely és elosztó berendezések kiépítése
  Nagyobb energiaigényű berendezések esetén szükséges lehet az amperbővítés. Miután regisztrációval rendelkezünk, így a plombabontást, mérők felszerelését is megoldjuk.
 • Javítási munkálatok
  Amennyiben rövidzárlat keletkezett, vagy az elavult vezetékek cserére szorulnak, vagy csak egy egyszerű hálózatihiba lépett fel, ezeket kijavítjuk.
 • Kaputelefon szerelés, javítás, karbantartás

Cégek, ingatlan beruházók, kivitelezők részére

 • RWA rendszerek (Hő és füstelvezető rendszerek)
  Napjainkban már elképzelhetetlen egy középület megépítése hő és füstelvezető rendszerek nélkül. Ez az emberi egészség és élet megóvása szempontjából kiemelten fontos terület. De egy tűzkár által okozott anyagi kár is jelentős terhet róhat egy vállalkozásra vagy egy üzemeltetőre. Amennyiben ránk bízza ennek telepítését, úgy biztonságban tudhatja munkatársai, ügyfelei egészségét és megóvhatja értékeit.
 • Tűzjelző rendszerek
  A tűzjelző rendszerek szintén a biztonságot szolgálják hasonlóan az RWA rendszerekhez. Önnek sem mindegy, hogy stabilan, meghibásodás nélkül tudjon működni ez a minden szempontból kiemelten fontos berendezés. Bízza ezt profikra, akik ezt képesek megoldani!
 • Elektromos elosztószekrények szerelése és telepítése
  Már a tervezés pillanatában érdemes kiemelt figyelmet fordítani a villamos elosztó szekrényekre. Nem mindegy ugyanis, hogy megfelelően felmérték-e az igényeket. Ha velünk készítteti és telepítteti ezeket az elosztó szekrényeket, biztos lehet benne, hogy nem lesz szükség annak beépített eszközeinek gyakori cseréjére.

Mit nyújtunk még? És milyen az árképzésünk?

 • Szakmai tanácsokat adunk, a legoptimálisabb, legköltséghatékonyabb megoldásokat megkeresve az ügyfeleink elképzeléseit szem előtt tartva.
 • Legyen az a legegyszerűbb hibaelhárítási feladat, vagy a legkomplexebb, legbonyolultabb automatizált projekt, mi megoldjuk! Bármilyen hibát észlelünk a tervekben, azt haladéktalanul jelentjük a tervezőnek.
 • Minden esetben a vállalt határidőre és hiba nélkül dolgozunk. Nem fordult még elő soha a működésünk alatt átadási késedelem. Minden megbízónktól csak pozitív visszajelzéseket és kiemelten megbízható vállalkozás értékelést kaptunk.
 • Folyamatosan fejlesztjük szakmai tudásainkat, gyorsan reagálunk ügyfeleink szakmai igényeire.
 • Nagy projekteknél, csarnokok raktárak és egyéb, nagyobb épületeknél, a szakmai szervezetek, hatóságok – például katasztrófavédelem – elkészült munkáinkat eddig hibajelzések nélkül átvették.

Árainkkal kapcsolatban annyit szeretnénk elmondani, hogy nem mi vagyunk a legolcsóbbak, de utánunk soha nem kell semmit javítani, így hosszútávon ez akár még olcsóbb is lehet.