Villanyszerelés és Épületautomatika

Automatizálás Otthonában

Energiatakarékos és komfortos állapot megteremtése!

Okos Ház automatizálás

Mit nyújhat Önnek az okosan megtervezett ház automatizálása?

Energiatakarékosságot és kényelmet.

Ime pár ötlet, hogy hogyan teheti kényelmesebbé otthonát

Szabadságunk utolsó napjaiban felhívhatjuk házunkat, hogy fűtésünket vagy hűtésünket kapcsolja komfortos állapotba, medencénk vagy jakuzzink hőmérsékletét ugyanilyen módon bakapcsolhatjuk.

A szobáink hőmérsékletét egymástól eltérő, egyedi hőmérsékleten szabályozhatjuk.

A kertkapu nyitásakor az udvar és a terasz fényei felkapcsolnak, ill. becsukódáskor egy beállított idő után lekapcsolnak.

Hazaérkezésünkkor az épület áram alá kerül, így az összes fogyasztót igényünknek megfelelően tudjuk kezelni.

Lakásunkban kiválaszthatjuk a megfelelő világítási képet, vagyis egy gombnyomásra a meghatározott helyiségek világításai megfelelő fényértékre kapcsolódnak fel.

Beállított sötétségi vagy világossági állapotoknál a redönyök automatikusan fel,- vagy lemennek, a függönyök össze,- vagy széthúzódnak, a napellenzők ki,- vagy behúzódnak, valamint eső vagy szél esetén a redőnyök lemennek, a napellenzők pedig behúzódnak.

Gyermekünk nyugodtabb elalvása érdekében, a gyerekszoba elhagyásakor elég megnyomnunk a villanykapcsolót és a világítás az általunk beállított idő (pl. 20 perc) után elhalványodik.

Lefekvés előtt nem kell körbejárnuk a házunkat azért, hogy minden fogyasztót lekapcsoljunk, mert egy gombnyomással megoldható az ágyunk mellől: lekapcsol minden meghatározott fogyasztó (DE a hűtő, klima NEM)

Lehúzódik az összes redőny, a fűtés vagy a hűtés átkapcsol éjszakai módra a háloszoba fénye elhalványodik.

Éjszaka ha valami idegen zaj megzvarja álmunkat, akkor elegendő az ágyunk mellett lévő pánikgombot megnyomni, és az összes világítás felkapcsol bent és kint, az összes redőny felhúzódik és a riasztó is azonnal megszólal.

Éjszakai kijárások alkalmával az erős fény zavarja szemünket, ezért egy gombnyomásra egy halvány fényt tudunk bekapcsolni az adott helyig. Reggeli ébredéskor már egy gombnyomással felkapcsolhatjuk ágyunk mellől az útvonal megvilágításának fényét, felhúzhatjuk a redőnyt a nappaliban, étkezőben ill. a fűtést is aktiválhatjuk.

Nyaralás esetén lehetőségünk van jelenlétünket szimulálni az otthonunkban, véletlenszerüen bekapcsolunk különböző fogyasztókat , külső-belső fényeket, ezzel azt a látszatot keltve, hogy nem üres a ház.         

A lehetőségek száma végtelen, tehát ezt a gondolatotsort még hosszan folytathatnánk, de reméljük sikerült így is néhány ötlet adnunk ahhoz, hogy lakása, otthona valóban az ÖN által elvárt kényelmet nyújtsa!


Lépjen velünk kapcsolatba, hogy álmai Otthona valóra váljon!


 Kapcsolat