Villanyszerelés és Épületautomatika

Áram

ÁRAM DOKTOR program keretében a következő szolgáltatásainkat ajánljuk:

Szolgáltatásaink keretein belül AJÁNLANI tudjuk az elavult (időt-múlt) elosztódoboz és a benne lévő kismegszakítók cseréjét/pótlását áramvédővel(FI-RELE) Valamint javasoljuk a túlfeszültség levezető beépítését is!

Elosztódoboz kismegszakítóval


Áramvédő (FI-Relé)
Túlfeszültség levezetőVillanyhálóza ellenőrzéseHibaelhárítás/Javítás: 

Amennyiben Ön tapasztalt valamilyen rendellenességet az otthoni villanyhálózatában (sercegést/szikrázást/konnektor aljzatmelegedést/ esetleg villanykapcsolója beragadt vagy a biztosíték táblában lévő kismegszakító folyton lekapcsolódik)  – ez mind annak a jele, hogy a villanyhálózati végpontok elavultak vagy túlterheltek. Javításra szorulnak!

Előzze meg a bajt! 

A fent említett rendellenességek tüzet okozhatnak!

Előfordul, hogy a valamilyen okból leszakad a konnektor és a vezetékek szabadon vannak vagy a villanyégő beletört a foglalatba – Amennyiben Ön nem hozzáértő szakember, próbálja elkerülni javítását, mert ez ÉLETVESZÉLYES is lehet! 

Átalakítás/Bővítés: 

Lecserélné a régi lámpákat/kapcsolókat/konnektor aljzatokat vagy esetleg megszabadulna a sok lengő elosztó kábelektől? Szeretne a fogyasztóberendezése közelében új konnektoraljzatot/kapcsolót? 

Előre egyeztetett időpont keretében felmérés készül a becsült idő és munkadíj megállapodásával kapcsolatban.ÁRAM DOKTOR programot azért hoztuk létre, hogy segíthessünk megelőzni az ÁRAM által okozott akár ÉLETVESZÉLYES helyzeteket, illetve az ÁRAM által okozható kárt (pl. túlfeszültség esetén az elektromos hálózatra csatlakoztatott gyengébb minőségű berendezések azonnal tönkremennek). Ami még nagyon fontos, hogy esetleges TŰZET is okozhat az áramkőr túlterhelése vagy a nem megfelelően/szakszerűen  bekötött elosztóban (biztosíték táblában) található kismegszakítóban vagy a villanyhálózat végpontjaiban. 

Az ilyen eseteket orvosolni kel!

Részben működőképes, de nem biztonságos elosztódobozokat cserélni kel!Előzze meg a bajt!


Meggyőződésünk, hogy szolgáltatásainkkal                               maximálisa elégedett lesz!